משפחה אחת ממשיכה מסורת בת 20 דורות של כורמים ויצרני קוניאק, במזקקה הממוקמת במבנה עתיק בעל שלושה צריחים אפורים – שאטו אמיתי של הימים ההם. השאטו מחזיק ב-2,400 דונם של כרם, שבהם הוא מגדל ענבים מזנים שונים, מוגדרים היטב, המהווים בסיס לסוגים השונים של המשקאות. היין הראשוני, המופק מהענבים הנבחרים, עובר תהליך זיקוק כפול, ובהמשך מתיישן בחביות צרפתיות. לדרגת ה-XO נדרשות שמונה שנים בחבית, לכל הפחות, וככל שתקופת ההתיישנות מתארכת, טיבו של המשקה משתבח והוא נעשה מורכב יותר. הקוניאק הזה, בגוון מהגוני בהיר, הוא בעל ניחוחות פרחוניים, כמו בושם עדין. החבית מוסיפה עושר ניחוחות. משקה עשיר ואלגנטי.
ארץ ייצור: צרפת * תקופת יישון: 25-15 שנה * חוזק: 40% * מחיר: 148 אירו