בקרב יצרני קוניאק יש כמה וכמה בוטיקים, ו-Godet הוא אחד מהם, ותיק ובעל מסורת. משפחת גוֹדֶט לדורותיה מייצרת ומנהלת בוטיק של קוניאק במשך כ-400 שנה, 14 דורות, עדיין באותו מקום, בעיירה La Rochelle שעל החוף המערבי של צרפת, צפונית לבורדו. בשנת 1782, סוחר הולנדי בשם Bonaventure Godet, שמכר מלח ויין, גילה שהיין הצרפתי מגיע מקולקל להולנד, עקב טלטוליו בים. הוא היה בין הראשונים שהפכו יין לקוניאק, כי קוניאק נוסע טוב בים, והשאר היסטוריה. צאצאיו ממשיכים לייצר קוניאק מיוחד, בחלקו כשר. ובבוטיק כמו בבוטיק, הכמות מוגבלת – עד 200 אלף בקבוקים בשנה. המשקה, בגוון ענבר בוהק, ממלא את כל החושים בניחוחותיו הפרחוניים ובטעמיו הפירותיים. יש בו עדינות ובו בזמן הגדרה של החבית, עם הרבה קינמון ופלפל ירוק.
ארץ ייצור: צרפת * משך יישון: 30 שנה * אלכוהול: 40% * מחיר: 500 שקל