אגאבה, מים, שמרים –ויש טקילה. נשמע פשוט, עד הרגע שמגיעים באמת לשלב הייצור. הטקילה, המשקה הלאומי של מקסיקו, מיוצר על פי רוב באזור חליסקו, שהוא מרכז גידול פרי האגאבה מזן Weber, אגאבה כחולה, הטובה בעולם. הטקילה הזאת של פטרון היא בעלת דירוג גבוה במיוחד, טקילה ייחודית. איך הם מייצרים משקה שונה וטוב מהיתר? על ידי זיקוק כפול והימנעות משימוש בתוספים הכימיקליים המקובלים בדרך כלל. משקה מוגדר היטב, התיישן בחביות של יין אדום צרפתי ושל וויסקי סקוטי ואמריקאי. בעל גוף, עם הרבה אלון קלוי מהחביות שעבר בדרך. החביות של הענבים האדומים השאירו מתיקות עדינה יחד עם חמיצות טבעית ופרי ירוק וגם בשל. משקה בגוון מהגוני בהיר, מאוזן, קליפות של תפוזים, ארטישוק מבושל וניחוחות של וויסקי סקוטי. אידיאלי לליווי סיגר.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: 24 חודשים לפחות * חוזק: 49% * מחיר: 2,999 שקל