יש טקילה, ויש טקילה הֶרַדוּרה. המזקקה שוכנת במבנה מהמאה ה-19, סוג של חווה (Hacienda) בעיירה Amatitán, צפונית למקסיקו סיטי ודרומית לאזור שנקרא Nuevo Israel, בלב אזור חַליסְקוֹ, שהוא אזור הגידול של פרי האגאבה. מזקקת הרדורה מייצרת סוגים רבים של טקילה, אך המיוחד שבהם מיוצר מפרי האגאבה הכחול (Agave Azul או Weber’s Agave) – הפרי המצטיין והעשיר מכולם. הבחירה בפרי זה מהווה סלקציה ראשונית לאיכות, ועל כך מתווספת תסיסה בעזרת השמרים הטבעיים, דבר המעניק למשקה את טעם הטרואר הצחיח והיבש, היחיד שמתאים לגידול האגאבה. צמח האגאבה, דמוי קקטוס (אבל הוא לא קקטוס), מצמיח עלים לגובה שני מטרים ואף יותר, והפרי – שממנו מייצרים את הטקילה – מגיע עד לרוחב 60 ס"מ. המשקה, בעל גוון ענברי, מפיץ הרבה ניחוחות פרחוניים, וניל, אלון קלוי ושמרי לחם.
ארץ ייצור: מקסיקו * משך יישון: 49 חודש * אלכוהול: 40% * מחיר: 350 דולר