כישורי הבלנדינג של ליטו גומז, המייסד והבעלים שלLa Flor Dominicana , הציבו אותו ואת המותג שלו כאחד המובילים והמוערכים ביותר בתעשיית הסיגרים הדומיניקנית. הוא כבר העביר אמנם את המושכות לבנו טומי, אך הבלנדים המוצלחים ביותר שרקח ממשיכים להיות מיוצרים בקפדנות. חלק גדול מהצלחתו של ליטו טמון בהחלטה שהתקבלה זמן קצר לאחר הקמת המפעל, כשהוא רכש את חוות La Canela, שם מגדלים את מרבית הטבק המשמש לבלנדים השונים של המותג.
כידוע, עלי הליחֶרו, המגיעים מהחלק העליון של צמח הטבק, הם האחראים לטעמים העזים והעמוקים של הסיגר ולחוזקו, ושילוב נדיב של עלה ליחרו הביא את שמו לסדרת Ligero. המילוי והאוגד בסיגר מגיעים כולם מחוות La Canela, מעליהם עטיף עלה סומטרה מאקוודור בגוון הכהה ביותר שקיים בסיגרים – אוסקורו. הסיגר מציע חוויית טעמים עשירה במיוחד, עם נגיעות של קפה, עץ, פלפל שחור וקרמל שרוף. חוזקו מלא גוף, ולכן ישתלב באופן מושלם עם יין פורט בן שלושים שנה, גם כי בדיוק לפני שלושים שנה הקימו ליטו ואשתו אינס את La Flor Dominicana האגדי.
ארץ ייצור: רפ׳ דומיניקנית | מילוי ואוגד: רפ' דומיניקנית | עטיף: אקוודור | ויטולה: גורדו (¾5 x 60) | מחיר: 95 שקל