"הראש הישראלי", שהגה כבר לא מעט המצאות, עושה זאת גם בעולם האלכוהול. אנשי המזקקה הישראלית M&H (מילק אנד האני) המציאו תהליך מזורז להבגרת הנוזל הצעיר, וכך, הוויסקי הישראלי הזה מתבגר מהר יותר מכל וויסקי אחר. איך? הם פשוט ידעו לנצל נכון את מה שהטבע נתן לישראל – את 300 ימי השמש בשנה, את תנאי האקלים האופייניים ואת המשטר המטאורולוגי השנתי. והרי לפנינו וויסקי שהתבגר בחביות ספרדיות של יין שרי מתוק, שלא עברו רחיצה. השימוש בחביות שלא עברו רחיצה הוא שיטה שננקטת בכמה וכמה מזקקות נחשבות בעולם. משקה בגוון חום בוהק, מלא ניחוחות וטעמים של יין שרי ספרדי. הרבה פרי, תבלינים, ציפורן ושזיפים, אידיאלי אחרי ארוחה דשנה. כן, מעט מתוק בסוף.
ארץ ייצור: ישראל * יישון: 24 חודשים * חוזק: 46% * מחיר: 289 שקל