יין בדרגת-על, Premier Cru. כרם שמור, עם גפנים זקנות בנות שלושים עד שבעים, מספק יבול שמייצר לא יותר מאשר 400 ליטר מיץ ענבים לדונם – כמות לא משתלמת כמעט, מבחינה כלכלית. לאחר בציר ידני, הענבים עוברים תהליך תסיסה שנמשך 17-15 ימים, שלאחריו התירוש מוכנס לחביות עץ אלון ל-14 חודשים. העץ הקלוי לא מורגש, רק בסוף הטעימה. יין בעל צבע אדום-דם בוהק, מלא ניחוחות וטעמים פרחוניים של פרח הצבעוני (טוּליפ), אוכמניות ודובדבנים. הטעמים משתנים לאורך הטעימה. רצוי לפתוח את הבקבוק זמן מה לפני המזיגה, כדי "לתת לדם לצאת" מול נתח בשר אדום וריחני. מתיקות קלה משתלבת עם האלון הקלוי. יין גדול.
זן: פינו נואר * זמן חבית: 14 חודשים * טמפרטורת הגשה: 16-14 מעלות * מחיר: 675 שקל