למרות ה-"Double Matured" בשמו של הוויסקי הזה, אין כל ציון אודות משך הזמן שבו שהה המשקה בחבית. אבל ברור שזה היה זמן ארוך, שכן השפעת החבית על הטעמים ועל הניחוחות מורגשת כבר בטעימה ראשונה. "חוזק החבית" מציין את ההבדל בין חוזק הוויסקי לאחר הזיקוק וחוזקו בעת הבִקבוק. משקה בעל גוון מהגוני יפה, מפיץ ניחוחות פרחוניים ודבש מיד עם פתיחת הבקבוק המרובע והסימפתי. בקבוק קטן (500 מ"ל), מקנה תחושה של משהו צנוע, אבל זה ממש לא כך בכל הקשור לחוזקו של המשקה. וויסקי מוגדר מאוד, חזק ומתקתק בטעימה ראשונה, שונה לחלוטין לאחר הוספת מים, אפילו בכמות מזערית. הקרמל בולט מיד, יחד עם הציפורן, הקינמון, התפוז והשקדים הקלויים. וויסקי שונה בהחלט, בעדינותו הקטיפתית עם אחוזי האלכוהול הגבוהים.
ארץ ייצור: יפן * יישון: אין מידע * חוזק: 51.4% * מחיר: 198 שקל (ל-500 מ"ל)