אין כמו טקילה מקסיקנית, ובייחוד כזאת שעשויה מאגאבה כחולה, לאחר קלייה וריסוק על ידי אבני רחיים וולקניות במשקל שני טונות לפחות, וזיקוק ארוך ומבוקר. הלחיצה של הפרי הקלוי (Old Tahona process) נחשבת תהליך יקר ומורכב, הדורש מומחיות, עבודה מאומצת וזמן. המשקה בגוון זהוב, נוטה למהגוני בהיר, עובר התבגרות בחביות וויסקי ברבן אשר מקנות לו את הטריות של הטעימה הראשונה. טקילה מורכבת, עם הרבה תבלינים, ג'ינג'ר, גפת ענבים, קליפות פרי הדר יבש, ועדינות למרות אחוזי האלכוהול הגבוהים. טעמי החבית חוזרים בסיומת ארוכה וחלקה, עם רמזים של ירוק, כמו דשא טרי. מומלץ להגיש מקורר או עם קוביות קרח, בכוס דמוית פעמון, מזכוכית עדינה. יופי של משקה ליום חם.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: 14 חודשים * אלכוהול: 44% * מחיר: 78 דולר