נולד במקסיקו, גדל 14 חודשים בסקוטלנד, בחביות של וויסקי סקוטי מאזור Speyside, ושתה מחבית שרי אולורוסו מתקתק מספרד. כך נחשב הטקילה הזה ל"משקה חבית כפולה" (double cask). בבקבוק אחד חוברו שלוש מדינות, כל אחת והטוב שבה. התירוש של פרי האגאבה הכחול Weber עבר זיקוק ראשוני ב-La Cofradia, המזקקה המודרנית במקסיקו, בידיו של מאסטר הזיקוק לואיס. ההתבגרות וההתיישנות בחביות שונות–של וויסקי ושרי –מוסיפות את הניחוחות המיוחדים של שני משקאות שונים, אחד יבש והשני מתקתק. מילוי בקבוקים עם "חוזק חבית" של 53% דורש ידע ודיוק. משקה מלא דבש וקרמל, תאנים ודובדבנים בשלים, סיומת של ענבים טריים.
ארץ ייצור: מקסיקו *יישון: 14 חודשים * חוזק: 53%*מחיר: 72 דולר