הג'ין סֶבילה ממשיך את הדרך שהתווה Charles Tanqueray, אשר יסד ב-1830 את המזקקה המפורסמת. ייחודו של המשקה הוא בבוטניות המוספת לאחר תהליך הזיקוק: ברוב סוגי הג'ין, הבסיס הוא ארבעה זנים של צמחי עלים – שורש אנג'ליקה, ערער (Juniper), כוסברה ושוּש (ליקוריץ), ואילו בג'ין הזה מצטרפים אליהם פרחי עץ תפוז, קליפות תפוזים סביליים, ועוד כמה ירוקים "סודיים". האלכוהול הבסיסי מיוצר מחיטה באותה מזקקה, ועובר שלושה תהליכי זיקוק לשם עידון נוסף. המזקקה, שעברה בשנת 1988 ל-Cameron Bridge, כ-24 קילומטר מאדינבורו, היא הגדולה ביותר בסקוטלנד, ומספקת אלכוהול גולמי למזקקות רבות אחרות. הג'ין Flor de Sevilla צלול, ריחני מאוד, פרחוני ודבשי עם טעמי תפוזים טריים. בסיס מצוין לכל הקוקטיילים המוכרים, וטוב גם עם קוביית קרח ולימון טרי סחוט.
ארץ ייצור: סקוטלנד * יישון: אין * אלכוהול: 41.3% * מחיר: 30 ליש"ט