TAP 357 Canadian Maple Rye Whisky

TAP 357 Canadian Maple Rye Whisky
כל וויסקי בממסך הזה עובר ארבעה זיקוקים ומתבגר בחביות ישנות של בורבון.

את השיעור הראשון על תהליך טעימת וויסקי קיבלתי בסקוטלנד, ביום קר וסגרירי, כששלג דליל מכסה את מדשאת המזקקה. אז הבנתי לראשונה את ההשפעה של הוספת מים לכל כוס וויסקי: המים מגדילים את נפח המשקה, והניחוחות והטעמים נפתחים ומתחדדים. כך גם עם הוויסקי הקנדי, המנסה להתחבר לקהל של "עדיני הטעם" שאינם מתחברים לוויסקי המקובל. הספרוֹת 3, 5 ו-7 בשמו מסמלות את מספר השנים שבהן שהה בחבית כל אחד מהוויסקים שבממסך הסופי. כל וויסקי בממסך הזה עובר ארבעה זיקוקים ומתבגר בחביות ישנות של בורבון. סירופ המייפל אשר מוסף למשקה הוא טבעי כולו, בטיב משובח, בלי כל תוספת צבע או סוכר. את הוויסקי הזה מומלץ לשתות עם קרח ו-או מים קרים, והוא גם בסיס לאֵינסוף קוקטיילים. משקה לכל טעם, בעל גוף, מתקתק אך לא מתוק.

ארץ ייצור: קנדה . תקופת יישון: 3, 5, 7 שנים

מחיר: 149 שקל

למשקאות נוספים היכנסו לקישור כאן

הרשמה לניוזלטר של סיגאר

    Shopping cart

    0

    אין מוצרים בסל הקניות.

    Hit Enter to search or Esc key to close
    האם את/ה מעל גיל 21?
    הכניסה לאתר מותרת מגיל 21 בלבד

    בכניסה לאתר זה הנני מאשר ומצהיר כי: (1) הנני בגיר אשר מלאו לו 21 שנים לפחות; (2) הנני מבקש, מראש ובכתב, להיחשף לפרסומת למוצרי עישון בלא חוזי (video) או שמע כלשון סעיף 3(ב)(5) לחוק איסור פרסומת והגבלת השיווק של מוצרי טבק ועישון, תשמ"ג-1983.

    הנני מבקש לצפות בתכני האתר, וכן מספק את הצהרתי זו, באופן חופשי ותוך הבנה מוחלטת ומלאה של מעשיי והשלכותיהם ולא תהא ו/או למי מטעמי כל דרישה ו/או תלונה ו/או בקשה ו/או תביעה כלפי מפעילי האתר ו/או בעלי האתר ו/או מי מטעמם בקשר לתוכן האתר, לרבות התוכן השיווקי, הפרסומי והאינפורמטיבי המצוי בו.

    דילוג לתוכן