את השיעור הראשון על תהליך טעימת וויסקי קיבלתי בסקוטלנד, ביום קר וסגרירי, כששלג דליל מכסה את מדשאת המזקקה. אז הבנתי לראשונה את ההשפעה של הוספת מים לכל כוס וויסקי: המים מגדילים את נפח המשקה, והניחוחות והטעמים נפתחים ומתחדדים. כך גם עם הוויסקי הקנדי, המנסה להתחבר לקהל של "עדיני הטעם" שאינם מתחברים לוויסקי המקובל. הספרוֹת 3, 5 ו-7 בשמו מסמלות את מספר השנים שבהן שהה בחבית כל אחד מהוויסקים שבממסך הסופי. כל וויסקי בממסך הזה עובר ארבעה זיקוקים ומתבגר בחביות ישנות של בורבון. סירופ המייפל אשר מוסף למשקה הוא טבעי כולו, בטיב משובח, בלי כל תוספת צבע או סוכר. את הוויסקי הזה מומלץ לשתות עם קרח ו-או מים קרים, והוא גם בסיס לאֵינסוף קוקטיילים. משקה לכל טעם, בעל גוף, מתקתק אך לא מתוק.
ארץ ייצור: קנדה . תקופת יישון: 3, 5, 7 שנים
מחיר: 149 שקל