בירושלים, עיר כל הדתות, מייצרים וויסקי בורבון בחביות מיוחדות. בין כותלי האבן, הצופנים סודות והיסטוריה עשירה, פורחת מזקקה עם מוצר זר, כאילו לא שייך לסביבה. למרות הצניעות של המזקקה, Thinkers שמה, הוויסקי בורבון הירושלמי קוטף פרסים בינלאומיים על טעמו וטיבו. מיוצר מרֶסֶק של תירס, לֶתֶת וחיטה באיכות הגבוהה ביותר. הוא מתבגר בחביות שעברו הפלגה של שישה חודשים, ושוהה בתוכָן במשך שלוש שנים, בשמש יוקדת. וויסקי בטעמי וניל, קרמל, שוקולד מריר ופולי קפה קלויים. מתחבר מצוין לסיגר. מזקקת תינקרס מציגה שינוי מהפכני בעולם המשקאות האלכוהוליים הישראלי.
ארץ ייצור: ישראל * יישון: שלוש שנים * חוזק: 47.89% * מחיר: 350 שקל