כבר שנים המאסטר-בלנדר היצירתי ניק פרדומו מוכיח יכולות ייצור בתהליכים מוקפדים ומדויקים. פרדומו, גולה מקובה, בעל עבר במפעל פרטאגס שבהוואנה יחד עם אביו, בימים שלפני המהפכה, מייצר כיום כ-20 מיליון סיגרים בשנה ונחשב גדול יצרני הסיגרים בניקרגואה ושם נרדף לאיכות.
הסיגר פרדומו 20 אניברסרי, המציין עשרים שנות עשייה של פרדומו האיש ופרדומו המותג, מעיד על יכולותיהם. סיגר עשוי בקפידה, בעל עטיף מדורו שמנוני ומשיי, מעלים מזרע קובני אשר יושנו שמונה שנים ושהו עוד 14 חודשים בחביות וויסקי ברבן, אשר מקנות לעלים מתיקות עשירה. אלה מתמזגים היטב עם עלי האוגד והמילוי, אף הם מזרע קובני. טעמים עשירים בחוזק מלא גוף, עם מתיקות מהנה של שוקולד ועושר מאזן של טעמי אספרסו בסיומת. הסיגר מוגש בקופסת עץ ובה 24 יחידות.