גשר שאורכו 2.9 קילומטר מקשר בין העיר לה רושל שבמערב צרפת לאי דֶה רֶה, המכונה "האי הלבן" בשל הבתים הלבנים של הדייגים המקומיים. בני הדור החמישי למשפחת קאמי, יצרנית הקוניאק הוותיקה והנודעת, בחרו לייצר באי את הקוניאק הזה, כדי לנצל את התנאים המיוחדים – קרקע חולית ואבנית, רווּיָת מליחות מגלי הים. האזור נחשב חלק של חבל קוניאק, ולכן המשקה שלהם מלא זכויות וייחוס. ענבי האי מאופיינים באחוז גבוה יותר של יוד, שמשפיע על ניחוחות וטעמי המשקה. ענבי שֶנין בלאן עם תוספת קטנה של קולומבַּר שימשו בסיס לַקוניאק, שעבר זיקוק כפול והתבגר בחביות עץ אלון צרפתיות. משקה בגוון זהוב עם מעט חוּם, מפיץ ניחוחות פרחוניים ומספק טעמים מורכבים של אגוזים מלוחים, ביסקוויטים שבריריים ומעט מלח ויוד. מומלץ להגישו קר או על קוביית קרח, כמשקה לארוחה, כמו יין.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: אין מידע * חוזק: 40% * מחיר:40 אירו
למשקאות נוספים היכנסו לקישור כאן