בין שני אגמים, בשיפולי רכס ההרים Wicklow, דרומית מעיר הבירה דבלין, מזקקת גלֶנדַלוֹך מייצרת וויסקי אירי עם טאץ' יפני. הוויסקי הזה, לאחר שני תהליכי זיקוק (כמו כל וויסקי אירי"), נשלח ליישון 15 שנה בחביות אמריקאיות של וויסקי ברבן ועוד שנתיים בחביות יפניות מעץ Mizunara, סוג של עץ אלון, הנחשב אחד המשובחים ביפן. השילוב בין שני סוגי העץ מוסיף למשקה ניחוחות וטעמים שונים, ומציב את המשקה בדירוג גבוה. אחוזי האלכוהול הגבוהים משתלבים היטב עם העדינות ומתינות הטעמים. העץ היפני מוסיף מתיקות עדינה, מעט קרמל, תפוח עץ וגם קינמון. משקה ליודעי דבר.
ארץ ייצור: אירלנד * יישון: 17 שנים * חוזק: 46% * מחיר: כ-200 אירו