בשפה האצטקית, פירוש המילה טקילה הוא "להיות מאושר". מזקקה באזור חליסקו שבמקסיקו, הממוקמת בלב מטעי צמח האגאבה, מייצרת טקילה בעלת ייחוס, מכובדת, מפרי האגאבה מזן Blue Weber,שזמן הבשלתו כשבע שנים. תהליך הייצור ארוך ומסובך. הוא חייב להתנהל על ידי מאסטר-דיסטילר המקפיד על טיב חומר היסוד, על אי שימוש בחומרי טעם וריח מלאכותיים, על שימוש נכון בחביות היישון, וחשוב לא פחות– על תהליך ייצור נקי מזיהומים. המושג reposado מלמד על משך הזמן שבו שהה המשקה הצעיר בתוך החבית– לא פחות מחודשיים ולא יותר משנה. זה משקה חסר צבע, ריחני מאוד בניחוחות של הפרי עצמו ושל אדמה רטובה, שמנוני, מתובל. טמפרטורת הגשה מומלצת: שמונה עד עשר מעלות.
ארץ ייצור:מקסיקו * יישון:12 חודשים * חוזק: 40% * מחיר:57 דולר