יין מורכב, כמו מוחו היצירתי של היינן. ענבים שגדלים בשיטת "הגביע", כשהעלווה מכסה על האשכולות. העלים מצֵלים על הגפן, והצל גורם לה להתפתח לאט יותר. זה תהליך גידול שמרני, מקובל למדי בצרפת. התארכות הזמן מקנה ליין ניחוחות וטעמים עשירים יותר, מורכבים ומיוחדים. אשכולות הענבים, ובהם גם אשכולות שלמים, עברו תסיסה במכלי עץ פתוחים, וחלקם במכלי בטון. יין אדום יבש מיוחד, בעל גוון אדמדם. מלא פרי–דובדבנים ושזיפים. סיומת עגולה מבטיחה טעימה ארוכה ונעימה.
זנים: גרנש(49%) + סנסו(26%) + סירה (13%) + קריניאן(12%) * התיישנות: 12 חודשים בחבית * טמפרטורת הגשה:16-14 מעלות * מחיר: 190 שקל